Найвідоміші виробники сортувальників банкнот

Перед тим, як купити сортувальник банкнот, звичайно майбутній власник намагається оцінити ринок та обрати баланс ціни та функціональності. В цій статті ми зібрали рейтинг найвідоміших виробників подібного обладнання.

Giesecke & Devrient (G&D)

Німецька компанія є одним з найбільших виробників банківського обладнання у світі. G&D пропонує широкий спектр сортувальників банкнот, які відповідають потребам підприємств і організацій різного розміру.

Glory

Японська компанія пропонує широкий спектр сортувальників банкнот, які відрізняються високою якістю і надійністю. Завдяки цьому продукція під цим брендом відома в кожній країні, що має банк.

Crane Currency

Американська фірма, що була заснована ще в 1801му році та спеціалізується на банківських технологіях. Її асортимент також включає сортувальників банкнот.

Cassida

Ще одна американська компанія, яка є одним з найбільших виробників банківських продуктів у світі. Вона пропонує дуже широкий спектр сортувальників банкнот, які відрізняються високою продуктивністю і функціональністю.

Kisan

Виробник з Південної Кореї, що відомий чудовою якістю банківського обладнання. А ще він пропонує дуже широкий асортимент сортувальників банкнот різного масштабу і призначення.

Hitachi

Японська компанія-виробник сортувальних апаратів, що також має високий попит у всьому світі. Продукція відрізняється високою якістю і надійністю. Вона виготовляється з високоякісних матеріалів і комплектуються сучасними компонентами.

Все це і навіть більше ви знайдете, перейшовши за посиланням на Tech Profit.