Великий вибір цвяхів до пневмопістолета від провідних виробників

Пневмопістолет - це ручний інструмент, який використовує стиснене повітря для викидання скоб або цвяхів. Він широко використовується в будівництві, ремонтних роботах та інших сферах, де потрібно швидко і точно з'єднати деталі. Для його роботи використовують спеціальні витратні елементи — цвяхи для пневмопістолета.

Існує безліч цвяхів для пневмопістолета, і всі вони продаються в “Трейд Плюс”

Найбільш поширені модифікації:

  • Прямі (Straight Nails). Це найпоширеніший тип цвяхів для пневмопістолетів. Вони мають пряму форму і використовуються для кріплення дерев'яних елементів та інших матеріалів.
  • Кріплення (Staples). Деякі пневмопістолети замість цвяхів призначені для використання степлерних скоб (степлів). Вони використовуються для закріплення тканин, картону, плівки та інших м'яких матеріалів.
  • Зігнуті (Angled Nails): Цей тип цвяхів має зігнуту форму. Вони часто використовуються в труднодоступних місцях або для кріплення деталей під кутом.
  • Круглоголові цвяхи (Brad Nails) мають тонку круглий головку і використовуються для точкового кріплення, особливо в меблевому виробництві та інших ситуаціях, де потрібно мінімізувати сліди.
  • Довгі цвяхи (Finish Nails) зазвичай тонші. Використовуються для з'єднання тонких дерев'яних частин, де важливо уникати видимих слідів кріплення.

 

Переходьте за посиланням та обирайте потрібні цвяхи для пневмопістолета за найкращими цінами. Це якісні кріпильні матеріали. Доставлення можливе у будь-яку точку України.